Παπαδούκας Κωνσταντίνος έκθεση "Ισόβενα Νερά"

Η Estudio Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση κοσμήματος και γλυπτικής του Παπαδούκα Κωνσταντίνου, με τίτλο: Ισόβενα Νερά.

"Στην ατομική έκθεση του Κωνσταντίνου Παπαδούκα, "Ισόβενα Νερά", παρουσιάζεται η νέα συλλογή του δημιουργού, με βασικά υλικά το ξύλο και το ασήμι. Το ξύλο με τα νερά του, τις διάφορες ποιότητες, τις ατέλειες, τις υφές, τις κοπές και τις αποχρώσεις του δένεται με το λαμπερό ασήμι, δίνοντας ευφάνταστα και ιδιαίτερα αποτελέσματα.
[...]

Σχεδιασμένα για ένα τολμηρό κοινό, τα κοσμήματα του Κωνσταντίνου Παπαδούκα έχουν τον χαρακτήρα μικρογλυπτού, ως αποτέλεσμα του διαλόγου μεταξύ εφαρμοσμένων και καλών τεχνών. Η χρήση του κάθε κοσμήματος-μικρογλυπτού είναι πολλαπλή και έγκειται στη ευχέρεια και τη φαντασία του καθενός. Μπορεί να φορεθεί ως δακτυλίδι, ως κρεμαστό ή να δράσει κι ως μικρογλυπτό καθαυτό, μέσα στο δικό του ξεχωριστό πλαίσιο.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με ορισμένες κατασκευές, που ακολουθούν την αισθητική των κοσμημάτων και είναι σχεδιασμένες σε μεγαλύτερη κλίμακα, έχοντας πιο διακοσμητικό χαρακτήρα."
Μαρία Παπαδοπούλου
Απόφοιτος Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης Α.Σ.Κ.Τ.


Απόσπασμα -αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
ESTUDIO GALLERY
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 12:00 - 19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00 - 19:00
3 Νοεμβρίου 2017 - 12 Νοεμβρίου 2017
Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη

Follow us on Instagram

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…