Ομαδική έκθεση "Περί Σερενάτας και άλλων κατοικίδιων"

"Oι ναυτικοί στα φορτηγά πάντα μια γάτα τρέφουν, που τη λατρεύουνε, χωρίς να ξέρουν το γιατί, κι αυτή, σαν απ’ τη βάρδια τους σχολάνε κουρασμένοι, περήφανη στα πόδια τους θα τρέξει να τριφτεί".
Από το ποίημα του Νίκου Καββαδία "Οι γάτες των φορτηγών"

Ξέρετε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν δακρύσει από χαρά όταν οι γονείς, τους πήραν δώρο, σκυλάκι ή γατάκι ή έστω ένα πουλάκι; Και πόσοι πολλοί έκλαψαν πικρά όταν έχασαν τον τετράποδο φίλο τους ή ακόμα και την δίποδη φτερωτή τους παρέα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κατοικίδια ζώα εμπλουτίζουν τα συναισθήματά μας, μας μαθαίνουν να είμαστε πιο δοτικοί, πιο ευαίσθητοι, μας μαθαίνουν στην παιδική ηλικία να είμαστε υπεύθυνοι, να μοιραζόμαστε, να μην είμαστε εγωιστές, να τηρούμε κανόνες στα παιχνίδια μας και κυρίως να αγαπάμε χωρίς ιδιοτέλεια!

Η ομαδικά έκθεση "Περί Σερενάτας και άλλων κατοικίδιων" που οργανώνει η "Μαύρη Πάπια" από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένη στους φίλους της, τα κατοικίδια ζώα, αυτά τα πλάσματα που χαρίζουν με την παρουσία τους αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα.

Συμμετέχουν 13 εικαστικοί, ζωγράφοι και φωτογράφοι.

Με αφορμή την πραγματοποίηση της έκθεσης "Περί Σερενάτας και άλλων κατοικίδιων", η εταιρία εκλεκτών ζωοτροφών Sam’s field, προσφέρει μεγάλη ποσότητα τροφής για σκύλους και γάτες, η οποία θα παραδοθεί σε αρμόδιους φορείς.

1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
BLACK DUCK MULTIPLARTE
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 13:00 - 22:00
23 Νοεμβρίου 2017 - 9 Δεκεμβρίου 2017
Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη

Follow us on Instagram

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…