Ετήσια έκθεση "Μικρά Ζωγραφικά"

Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti γιορτάζει τα γενέθλια του νέου του χώρου και μας προσκαλεί στην καθιερωμένη, ετήσια έκθεση "Μικρά Ζωγραφικά", αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο μια συναρπαστική χρονιά και υποδεχόμενος τη νέα.

Συμμετέχουν 26 εικαστικοί, με παλαιότερα αλλά και νέα έργα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκθεση, αντιπροσωπεύοντας όλες τις τάσεις της σύγχρονης, εικαστικής δημιουργίας, σε μία ξεχωριστή "συνεύρεση" που αποτελεί πλέον θεσμό για τις εορταστικές ημέρες δίνοντας νέα έννοια στη φράση "εικαστικό δώρο" για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

Την ημέρα των εγκαινίων το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους δύο γνωστούς εικαστικούς Παναγιώτη Σιάγκρη και Κωνσταντίνο Τόλη επί το έργον καθώς θα δημιουργήσουν ζωντανά μπροστά τους ένα έργο από κοινού.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν με την αγορά ενός λαχνού 5-10 ευρώ να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ώστε να αποκτήσουν το συγκεκριμένο έργο. Στο τέλος της έκθεσης ένας από αυτούς θα φύγει με ένα πρωτότυπο έργο τέχνης, ενώ τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί:
Π. Αγγελίδης, Α. Απέργης, , Γ. Βαλυράκης, Κ. Βαρώτσος, Σ. Βασιλείου, Μ. Βένιος, Χ. Καράς, Σ. Δασκαλάκης, Δ. Κούκος, Δ.Κοκκινίδης, Θ. Λάλας, Μ. Μακρουλάκης, Α. Νικολάου, Η. Παπανικολάου, Μ. Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Μ. Σαριδάκης, Π. Σιάγκρης, Σ. Σορόγκας, Β. Σπεράντζας, Κ. Σπυριούνης, Γ. Σταθόπουλος, Κ. Τόλης, Γ. Τσαρούχης, Μ. Χάρος, , Cacao Rocks, και Α. Στοΐδης.


ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - ΣΙΑΝΤΗΣ
ΤΡΙΤΗ 10:00 - 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00 - 15:00
ΠΕΜΠΤΗ 10:00 - 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 16:00
9 Δεκεμβρίου 2017 - 9 Ιανουαρίου 2018
Είσοδος ελεύθερη

Follow us on Instagram

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…