Φίλιππος Τσιτσόπουλος έκθεση "Is Αrt Lonely?’"

Η Eleftheria Tseliou Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Φίλιππου Τσιτσόπουλου, με τίτλο "Is Αrt Lonely?".

Η έκθεση ξεκινά την Πέμπτη 8 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Απριλίου 2018.

Ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος παρουσιάζει μια ενότητα έργων που πραγματεύονται τη συνθήκη της μοναξιάς στο πλαίσιο της δημιουργίας. Αντλώντας από διαφορετικούς χώρους της τέχνης και κυρίως από το θέατρο, χρησιμοποιεί μέσα όπως περφόρμανς και ζωγραφική ενώ εξετάζει τη σχέση μεταξύ τους από τις αρχές της δεκαετίας του 90’ μέχρι και σήμερα.

Στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται μια σειρά σχεδίων και τέσσερις προβολές που αποτελούν την ενότητα με τίτλο ‘Is Art Lonely?’.

Η ενότητα αυτή διαμορφώθηκε μέσα από περφόρμανς, συνεντεύξεις και εκθέσεις που συνέβησαν σε διάφορους τόπους όπως στη TATE Modern του Λονδίνου, the Serpentine Gallery, the Wallace Collection, στο FACT του Λίβερπουλ και που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το έργο ‘The Raft - Art is (not) Lonely’, μία αναφορά στο σημαντικότατο έργο "Η σχεδία της Μέδουσας (1818)" του Theodore Gericault, που παρουσιάστηκε στην Οστένδη του Βελγίου στις 8 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της έκθεσης "The Raft" σε επιμέλεια Jan Fabre και Joanna De Vos.

Για την ενότητα "Is Art Lonely?" συνεργάστηκαν μεταξύ άλλων οι Arthouse 1 Gallery, Λονδίνο, Pi Artworks Gallery Λονδίνο, the Wallace Collection, The Muse Gallery, Λονδίνο, Damien Rayne, Stephen Wright, The house of Dreams Museum, Michael Vaughan, παραγωγή και φωτογραφίες: Sonia Ruth Arias Valtuille.


1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
ELEFTHERIA TSELIOU GALLERY
ΤΡΙΤΗ 12:00 - 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 12:00 - 20:00
ΠΕΜΠΤΗ 12:00 - 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00 - 15:00
8 Μαρτίου 2018 - 14 Απριλίου 2018
Είσοδος ελεύθερη

Follow us on Instagram

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…